Sov i en seng

Sønderborg, kun 25 km fra den tyske grænse, har været midtpunkt for de dansk-tyske krige. Området er derfor rigt på historiske minder. Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot og Historiecentret Dybbøl Banke er alle vidner om den problematik eller charme der findes i et grænseområde.

Sønderborg er også hjemsted for et utal af uddannelses- institutioner. Også industrien har rodfæste i området med Danmarks største virksomhed, Danfoss, samt et hav af underindustrier indenfor teknik og landbrug - bl.a. JF-fabrikken, Danmarks største producent af landbrugsmaskiner.

Besøg Danmarks eneste science- og oplevelsespark "Universe". "Universe" er en unik oplevelse, som kalder barnet og videbegæret frem i alle.

Oplev en gletcher, der kælver, en vulkan i udbrud samt mange andre spændende naturkræfter. Der kan i området også opleves fænomenet "Sort sol". Der er også mulighed for at se og opleve det spændende Alsion med flot koncertsal.

Danhostel Sønderborg City ligger kun ca. 10 min. gang fra centrum. Vandrerhjemmet har gode adgansforhold og stor P-plads.

Tak for støtte fra:                    1     partnerlogo    4        5